Skip to Content
Greenwood Woluwe stelt voor: «Leven in het groen, de woonwijk van morgen »

Greenwood Woluwe stelt voor: «Leven in het groen, de woonwijk van morgen »

Persbezoek: donderdag 26 maart, 11 uur (Tweehuizenweg, 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe)

Wie woont en leeft in de stad wil de dag van vandaag steeds vaker kunnen ontsnappen aan de drukte van het stadsleven. Stadsmussen hebben immers ook nood aan wat rust en groen om zich heen. Het leven te midden van een gezellige woonwijk met sociale contacten, buurtwinkels en voldoende groen voor de kinderen.

Eiffage Development speelt hierop in met het project Greenwood Woluwe door de realisatie van hedendaagse appartementen die tegemoetkomen aan de noden van gezinnen die én van de stad én van een groene omgeving houden.

Edouard HERINCKX, Gedelegeerd Bestuurder, nodigt u uit voor een werfbezoek om samen met hem het project te leren kennen: hoogstaande appartementen waarbij esthetiek naadloos gekoppeld wordt aan de laatste energievoorschriften en dit alles in het groen.

De werken gingen van start in juni 2014. Als alles goed gaat, zullen de eerste appartementen klaar zijn in juni 2016. Het totale project telt 700 woongelegenheden, verdeeld over 8 gebouwen.

Greenwood wordt gerealiseerd op een voormalig verlaten site die ondertussen helemaal gesaneerd werd. De woongelegenheden passen perfect in een gemeente als Sint-Lambrechts-Woluwe waarbij respect voor de omgeving op de eerste plaats komt.

Greenwood Woluwe zal tijdens de bouw een reeks activiteiten organiseren op de werf om geïnteresseerden te laten kennismaken met dit vernieuwende “concept”.

Wij verwachten u op donderdag 26 maart om 11 uur in het paviljoen Greenwood Woluwe, Tweehuizenweg (recht tegenover nr 71), 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe. Dank om uw aanwezigheid te bevestigen via mail: annelies@flconsult.be

Hopelijk tot dan!

Contacteer ons
Over FL Consult

FL Consult
Kersbeeklaan 281a
1180 Brussel