Skip to Content
Greenwood Woluwe stelt voor: «Leven in het groen, de woonwijk van morgen »

Greenwood Woluwe stelt voor: «Leven in het groen, de woonwijk van morgen »

Eiffage Development stelt het gloednieuwe woonproject Greenwood in Sint-Lambrechts-Woluwe voor: “een dorp in de stad”.

Wie woont en leeft in de stad wil de dag van vandaag steeds vaker kunnen ontsnappen aan de drukte van het stadsleven. Stadsmussen hebben immers ook nood aan wat rust en groen om zich heen. Het leven van een echte woonwijk met sociale contacten, buurtwinkels en voldoende groen voor de kinderen alsof het op het platteland zou zijn.

Eiffage Development speelt hierop in met het project Greenwood Woluwe, door de realisatie van hedendaagse appartementen die tegenmoetkomen aan de noden van gezinnen die van de stad én van een groene omgeving houden. Hierbij wordt esthetiek gekoppeld aan de laatste energievoorschriften te midden van een groene omgeving.

De werken gingen van start in juni 2014. Als alles goed gaat zal het eerste gebouw klaar zijn in juni 2016. Het totale project telt 700 woongelegenheden, verdeeld over 8 gebouwen.

Greenwood wordt gerealiseerd op een voormalig verlaten site die ondertussen helemaal gesaneerd werd. De woongelegenheden passen perfect in een gemeente als Sint-Lambrechts-Woluwe waarbij respect voor de omgeving op de eerste plaats komt. Dat komt ook tot uiting in de keuze van kwaliteitsvolle materialen die eveneens energiezuinig zijn.

Greenwood Woluwe zal tijdens de realisatie van de appartementen activiteiten organiseren op de werf om geïnteresseerden te laten kennismaken met dit vernieuwende “concept”. Een greep uit het aanbod: een fitheidsparcours in het bos, geanimeerde wandelingen voor kinderen, bijenkorven voor de productie van eigen “Greenwood-honing”, tentoongestelde kunstwerken van jonge artiesten,... Kortom, een gemeenschap die leeft boordevol sociale contacten.

Contacteer ons
Edwin Hanssens Eiffage Development
Edwin Hanssens Eiffage Development
Over FL Consult

FL Consult
Kersbeeklaan 281a
1180 Brussel