Skip to Content
Homexpo: de eerste gratis beurs gespecialiseerd in residentieel vastgoed in België

Homexpo: de eerste gratis beurs gespecialiseerd in residentieel vastgoed in België

Homexpo is een beurs met de focus op residentieel vastgoed voor het grote publiek. Deze beurs is dusdanig georganiseerd en gestructureerd dat ze contacten tussen professionals en particulieren bevordert. Particulieren vinden er de informatie die hen kan helpen om eigenaar te worden. Op deze unieke beurs kunnen ze snel en efficiënt een laatste keer de markt aftasten en alle vragen stellen waar ze nog mee zitten.

Professionals die de juiste oplossingen aanreiken

De exposanten zijn voornamelijk promotoren, vastgoedkantoren, firma’s die eengezinswoningen en/of appartementsgebouwen neerzetten, projectontwikkelaars, vertegenwoordigers van sectorfederaties en van lokale en regionale overheden, enz. Maar ook tal van ondernemingen die diensten verstrekken die nuttig zijn bij een aankoop: banken, kredietmakelaars, adviesbureaus, notarissen, architecten.

De beurs die nog ontbrak

Homexpo is de enige nationale beurs rond residentieel vastgoed waarop alle vakgebieden die verband houden met de aankoop van onroerend goed aan bod komen.

Een must dus voor particulieren die willen investeren in vastgoed en rechtstreekse contacten wensen te leggen met de actoren uit de sector.

Homexpo is méér dan een beurs: voor al wie op korte termijn een residentieel woonproject wil realiseren of finaliseren is het een niet te missen afspraak om te kopen, te verkopen, te investeren, te financieren of gewoonweg inlichtingen in te winnen.

Een compleet parcours

Homexpo bestaat uit vier themadorpen die antwoorden geven op vragen rond mede-eigendom, renovatie, energiebesparingen en alternatieve mobiliteit. Particulieren krijgen de kans om specialisten te ontmoeten die hun vak door en door kennen en dus kunnen terugvallen op waardevolle expertise.

Het programma van de beurs wordt aangevuld met events voor particuliere en/of professionele bezoekers: tentoonstellingen, conferenties en lezingen verstrekken iedereen de meest relevante informatie en komen tegemoet aan ieders verwachtingen (zie bijlage).

Praktische info

Wanneer? Van 24 tot en met 27 september 2015 van 10.00 tot 18.00 uur

Professionele bezoekers: donderdag 24 (nocturne tot 20.00 uur) en vrijdag 25 september

Het grote publiek: zaterdag 26 en zondag 27 september

Waar? Brussel – Tour & Taxis

Inkom? Gratis (inschrijving via het internet of ter plaatse)

Contacteer ons
Didier Hermans Exhibition Manager
Richard Benlolo Exhibition Manager, Homexpo
Over FL Consult

FL Consult
Kersbeeklaan 281a
1180 Brussel