Homexpo opent de deuren: de eerste gratis beurs gespecialiseerd in residentieel vastgoed in België

Homexpo opent de deuren: de eerste gratis beurs gespecialiseerd in residentieel vastgoed in België

De residentiële vastgoedbeurs Homexpo heeft deze ochtend de deuren geopend. Vandaag en morgen is de beurs enkel toegankelijk voor beroepslui, maar vanaf het weekend zijn alle geïnteresseerden welkom. Particulieren vinden er de informatie die hen kan helpen in hun zoektocht naar een eigendom. Op deze unieke beurs kunnen ze snel en efficiënt een laatste keer de markt aftasten en alle vragen stellen waar ze nog mee zitten.

Professionals staan bezoekers te woord

De exposanten zijn voornamelijk promotoren, vastgoedkantoren, firma’s die eengezinswoningen en/of appartementsgebouwen neerzetten, projectontwikkelaars, vertegenwoordigers van sectorfederaties en van lokale en regionale overheden, enz. Daarnaast zijn ook tal van ondernemingen die diensten verstrekken die nuttig zijn bij de aankoop van een eigendom aanwezig. Denk maar aan banken, kredietmakelaars, adviesbureaus, notarissen en architecten.

De beurs die nog ontbrak

Homexpo is de enige nationale beurs rond residentieel vastgoed waarop alle vakgebieden die verband houden met de aankoop van onroerend goed aan bod komen.

Voor het BIV, het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, komt deze beurs niets te vroeg. "Een must voor iedereen die wil investeren in vastgoed en rechtstreekse contacten wenst te leggen met de actoren uit de sector", klinkt het.

Homexpo is dus méér dan een beurs: voor al wie op korte termijn een residentieel woonproject wil realiseren en/of finaliseren is het een niet te missen afspraak.

Een compleet parcours

Homexpo bestaat uit vier themadorpen die verband houden met mede-eigendom, renovatie, energiebesparingen en alternatieve mobiliteit. Particulieren krijgen de kans om specialisten te ontmoeten die hun vak door en door kennen en dus kunnen terugvallen op waardevolle expertise.

Het programma van de beurs wordt aangevuld met events voor particuliere en/of professionele bezoekers: tentoonstellingen, conferenties en lezingen.

Tentoonstelling "Architecturale schatten" - Van Art Nouveau tot Expo 58

Deze tentoonstelling, die de periode van Art Nouveau tot Expo 58 belicht, werd op 28 januari afgetrapt in het CIVA in Brussel en werd wegens groot succes verlengd tot 13 september. Niet minder dan 5.000 bezoekers kwamen al langs. Wie de expo toch gemist heeft, kan tijdens de beurs een kijkje komen nemen.

Praktische info

Wanneer? Van 24 tot en met 27 september 2015 van 10.00 tot 18.00 uur

Professionele bezoekers: donderdag 24 (nocturne tot 20.00 uur) en vrijdag 25 september

Het grote publiek: zaterdag 26 en zondag 27 september

Waar? Brussel – Tour & Taxis

Inkom? Gratis (inschrijving via het internet of ter plaatse)

Contacteer ons
Didier Hermans Exhibition Manager
Richard Benlolo Exhibition Manager at Homexpo
Didier Hermans Exhibition Manager
Richard Benlolo Exhibition Manager at Homexpo
Over FL Consult

FL Consult
Kersbeeklaan 281a
1180 Brussel