Inhuldiging woon- en zorgcentrum "Les Floralies"

Inhuldiging woon- en zorgcentrum "Les Floralies"

Donderdag 10 maart om 12 uur - Sint-Lambrechts-Woluwe

Dit rusthuisproject, dat Stokkel werd gedoopt, is gelegen in de gemeente Sint-Lambrechts-Woluwe vlakbij de Groene Promenade in een residentiële wijk. Ontwikkelaar Burco ligt aan de basis van het project samen met vennoten Philippe le Hodey, Gauthier Ducarme en Nicolas Peterbroeck.

Het woon- en zorgcentrum wordt uitgebaat door Armonea en stelt 94 bedden ter beschikking. De kamers zijn ruim en modern met persoonlijke en aangepaste badkamer.

De kamers bieden uiterst comfort aan de bewoners die tegelijk kunnen genieten van een tuin, ruime terrassen en een gemeenschappelijke leefruimte om momenten met familie door te brengen zonder dat het te krap wordt in de kamer. Voor de bezoekers is er bovendien voldoende parkeerplaats dankzij de ondergrondse parking.

Architect van het project, dat over vijf verdiepingen verspreid zit, is het bureau Accarain et Bouillot. Sommige bewoners hebben een zicht op de binnenkoer, anderen op de Groene Promenade. De kamers op het gelijkvloers kunnen genieten van hun eigen privéterras.

Dit rusthuis met zekere standing geeft senioren de kans om in een aangepaste omgeving te genieten van hun oude dag. Bewoners die nog zelfstandig boodschappen willen doen, kunnen dat ook dankzij de nabijheid van de vele handelszaken.

De opening van dit rusthuis heeft bovendien gezorgd voor de creatie van 50 extra jobs in de gemeente.

  • Jean De Cloedt, voorzitter 
  • Thibaut Dumortier, gedelegeerd bestuurder van Burco
  • Philippe le Hodey, Gauthier Ducarme en Nicolas Peterbroeck

nodigen u daarom met plezier uit op de inhuldiging van het rusthuis "Les Floralies" in het bijzijn van burgemeester de heer Olivier Maingain en het voltallige schepencollege van Sint-Lambrechts-Woluwe.

Het officiële moment zal afgesloten worden met een lichte lunch.

Adres: Stokkelsesteenweg 241 in 1200 Brussel

 

Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen voor 24 februari : annelies@flconsult.be

Contacteer ons
Over FL Consult

FL Consult
Kersbeeklaan 281a
1180 Brussel