Galerij Peep'art kent gezwinde start

Galerij Peep'art kent gezwinde start

De galerij Peep'art aan de Brusselse Zavel heeft een eerste succesvol weekend achter de rug. Na de officiële opening op donderdagavond bleven de bezoekers komen. Bezieler van het project, Thierry Pipar, is een tevreden man: "Er gingen zelfs al twee werken over de toonbank", klinkt het. De kunstwerken die momenteel tentoongesteld worden zijn van de hand van Sophie Sainrapt, een Parisienne. Kunstliefhebbers kunnen haar werk nog tot en met 1 november bewonderen.

Peep'art is een beetje een nieuwkomer in de wereld van de kunstgalerijen. Kunst voor iedereen is het motto. Om die reden zijn de werken allemaal verkrijgbaar aan een acceptabele prijs, tussen 100 en 5.000 euro. De eerste artieste die haar plaatsje verdiende is Sophie Sainrapt, een Franse beeldende kunstenares. Haar oeuvre wordt volledig opgedragen aan vrouwelijk naakt. "We ontmoetten elkaar een tijdje geleden in Parijs", vertelt Thierry Pipar. "Het klikte meteen. Ik wist dat zij mijn eerste exposant ging worden." Thierry gokte goed, want hij en de artieste kunnen alvast terugblikken op een eerste succesvol weekend.

"Heel wat voorbijgangers waren nieuwsgierig en kwamen een kijkje nemen", gaat Thierry verder. "Het was mijn bedoeling om een galerij te openen die toegankelijk is voor iedereen en waar mensen zonder vrees naar binnen kunnen stappen. Dat is gelukt. Dankzij Brussels Art Square was er bovendien veel volk op stap, want heel wat galerijen zetten hun deuren open ter gelegenheid van dit evenement."

De tentoonstelling van Sophie Sainrapt loopt nog tot zondag 1 november. De volgende artiest aan de beurt is een streetart-kunstenaar uit Amsterdam. Wordt dus vervolgd!

 

Openingsuren van de galerij :

Van woensdag tot zaterdag van 11 uur tot 18 uur en zondag van 12 uur tot 16 uur.

Contacteer ons
Over FL Consult

FL Consult
Kersbeeklaan 281a
1180 Brussel