Persbericht : HAPPY HOUR, dé app voor een voordelig drankje!

Persbericht : HAPPY HOUR, dé app voor een voordelig drankje!

The best app to find the closest happy hours in your town

Thursday, November 6, 2014 — De jongste telg in de App Store en op Google Play heet HAPPY HOUR. Deze slimme app toont de gebruikers de beste deals van de bars in de buurt, gerangschikt volgens nabijheid, reputatie en happy hours. U kan nu de applicatie downloaden. 

 

Je smartphone is al langer de ideale metgezel wanneer je eropuit trekt om nieuwe ervaringen op te doen. Deze bondgenoot in zakformaat houdt je namelijk constant op de hoogte van interessante deals en helpt je om met één klik leuke plekken in je buurt te ontdekken.

Ook in de horecasector kent deze aanpak succes. Dat bewijst de populariteit van de apps met de beste restaurantadresjes al enkele jaren. Daarom kwam een jong Belgisch bedrijfje op het lumineuze idee om hetzelfde principe toe te passen op de bars in de hoofdstad.

HAPPY HOUR is een uniek concept voor België en een echt gat in de markt. Deze app van Belgische makelij, ontwikkeld door LEMON TREES bvba, is gebaseerd op geolokalisatie en toont de gebruikers waar de leuke uitgaansadresjes in de buurt liggen. Samen met de openingsuren en de ‘happy hours’ krijgen ze ook een beschrijving en foto’s van de bars te zien.

 

Zowel de consumenten als de kroegbazen plukken de vruchten van deze app: HAPPY HOUR is een snel, intuïtief medium waarmee je gemakkelijk nieuwe bars vindt, gerangschikt per categorie (cafés, tapasbars, cocktailbars …). De gebruikers kunnen de bar een score geven en opmerkingen plaatsen, om zo hun ervaring te delen met andere potentiële klanten.

HAPPY HOUR is een mooi uitstalraam voor de zaken die zich op de app inschrijven. Een meldingssysteem brengt de gebruikers namelijk meteen op de hoogte van hun promoties en evenementen. Naast praktische info (wifi, terras, mogelijkheden om te eten, rookruimte, muziek enz.) kunnen de uitbaters er hun nieuwigheden en/of tijdelijke producten in de kijker zetten! Het is een efficiënt medium om nieuwe klanten aan te trekken en de omzet een boost te geven, ook tijdens de traditionele daluren.

 

Ook wijnliefhebbers komen aan hun trekken, want de app zal een brede waaier van wijnbars bevatten!

In een eerste fase kunnen bars zich gratis inschrijven voor HAPPY HOUR. Voor de gebruikers blijft de app onbeperkt gratis. Bij de start zal het actieterrein van de app beperkt zijn tot het bruisende Elsene, maar de ambitie is om het concept snel uit te breiden naar de rest van de hoofdstad en daarna ook naar heel België.

 

LEMON TREES bvba is een enthousiaste, jonge onderneming uit Rixensart die gespecialiseerd is in intelligente prospectiemogelijkheden en diensten voor kmo’s. De oprichters van LEMON TREES zijn constant op zoek naar vernieuwende marketingtechnieken. Hun lijfspreuk luidt dan ook:

Don’t expect too much from traditional marketing: it tells what exists, no what it could be or should be.” (Boris Durisin)

Applicatie 1
Applicatie 2
Applicatie 3
Logo Happy Hour
Logo Lemon Trees