Skip to Content
PERSBERICHT: Bouygues lanceert service voor nieuwe generatie investeerders

PERSBERICHT: Bouygues lanceert service voor nieuwe generatie investeerders

"Investeren en toch zen blijven"

De Belgische vastgoedmarkt stelt dezer dagen een groeiende interesse vast voor residentiële nieuwbouwwoningen. Het gaat dan veeleer om investeerders  die hun geld willen beschermen en laten renderen, maar dit zonder risico’s. Heel wat kandidaat-vastgoedbeleggers worden namelijk afgeschrikt door de enorme administratieve rompslomp die komt kijken bij het beheer van meerdere eigendommen, om nog maar te zwijgen van eventuele onverwachte problemen zoals onbetaalde huur, huurschade of leegstand...

Speciaal voor deze nieuwe generatie investeerders bedacht projectontwikkelaar Bouygues Immobilier Belgium het Invest&Zen pack, een reeks waarborgen en diensten waardoor de eigenaar-investeerder zich niet meer hoeft te bekommeren om het beheer. Bovendien is hij verzekerd tegen de meest voorkomende risico’s.

Concreet worden de panden volledig beheerd door Bouygues.

Daarnaast genieten de eigenaars-verhuurders van:

•          een waarborg tegen onbetaalde huur

•          een schadevergoeding in het geval van huurschade

•          een compensatie voor voortijdig vertrek

•          uitgebreide rechtsbescherming zonder franchise

•          de dienst Property Assist voor onderhouds- en herstelwerken

Daarenboven neemt Bouygues Immobilier Belgium de zoektocht naar de eerste huurder op zich.

 

Veilig beleggen, een trend

“Veilig beleggen past helemaal in de huidige tijdsgeest”, zegt Thomas André, Sales & Marketing Director van Bouygues Immobilier Belgium. “Door packs te ontwikkelen die het makkelijker maken om in nieuwbouw te investeren, biedt Bouygues Immobilier Belgium zijn klanten een meerwaarde aan, ongeacht of ze nu ervaring hebben met vastgoedbeleggingen of voor de eerste keer investeren. Het groeiende succes van ons Invest&Zen pack is daar een mooi bewijs van.”

 

Over Bouygues Immobilier Belgium

"Bouygues Immobilier Belgium is het Belgische filiaal van Bouygues Immobilier NV. BIB is een projectontwikkelaar die zich voornamelijk toelegt op appartementen die verkocht worden op plan, dus voor ze gebouwd zijn. Bouygues Immobilier is in België gestart in 2004 met de opkoop van 400 woningen. Sinds 2005 werden meer dan duizend nieuwe woningen verkocht. Bouygues Immobilier Belgium kan voor zijn activiteiten rekenen op een twintigtal werknemers.”

Contacteer ons
Over FL Consult

FL Consult
Kersbeeklaan 281a
1180 Brussel