Skip to Content
Persbericht : UNIVERSAL.BE op de Beurs

Persbericht : UNIVERSAL.BE op de Beurs

Vastgoedbedrijf Universal.be doet intrede op de Vrije Markt van Euronext

De Beursintroductie van een vastgoedbedrijf op de Vrije Markt van Euronext in Parijs is uitzonderlijk en uniek. De officiële lancering vindt plaats op 2 december 2014 en maakt van Universal.be een belangrijke referentie binnen de Belgische immowereld. Universal.be kreeg hiervoor hulp van IBI (Industrie-Bourse-Industrie), een Frans bedrijf dat jonge ondernemers bijstaat om een introductie op de Beurs te realiseren.

Vincent Van Dessel, CEO van Euronext Brussel, is verheugd Universal.be te mogen verwelkomen: “Deze notering benadrukt nog maar eens het belang van onze markt voor de KMO’s die op zoek zijn naar financiering om hun groei te ondersteunen. Het zal Universal.be meer bekenheid geven op de kapitaalmarkten en daarenboven toegang bieden tot een enorm netwerk van investeerders zodat het bedrijf verder kan ontwikkelen.” 

Universal.be ‘komt binnen’ met 450.000 aandelen die beleggers kunnen kopen. Op die manier wil het vastgoedbedrijf meer naambekendheid verwerven en verder groeien met het oog op nieuwe ontwikkelingen naar de toekomst toe. Kapitaalsuitbreiding op korte en middellange termijn is daarbij noodzakelijk.

Het succes van Universal.be schuilt in een sterke visie, een eigen overtuiging en originaliteit.

 

Een sterk leidinggevend team met een visie

Dat team bestaat uit Michaël Abizdid en Anna Susswein, een perfecte tandem en prima op elkaar ingespeeld. Het duo veroverde in januari 2014 de vastgoedmarkt met vooruitstrevende en vernieuwende ideeën. Dat de nieuwe aanpak hen geen windeieren legde, bewijzen de 30 kantoren die op minder dan een jaar tijd uit de grond rezen.

 

Een origineel businessmodel gericht op de klanten

Volgens Michaël Abizdid, CEO: « maakt vastgoed een belangrijk deel uit van ons dagelijks leven ». « Om efficiënt te kunnen werken is een goed contact met de klant onontbeerlijk. Je moet als het ware hun leven binnendringen en hun leefwereld begrijpen» voegt businesspartner Anna Susswein toe.

Universal.be biedt een unieke klantenservice aan, opgebouwd rond vijf belangrijke pijlers: nabijheid, beschikbaarheid en een degelijke begeleiding. Bovendien is Universal.be een volledig private onderneming en het eerste agentschap waar ook Fransen die in België willen wonen of willen investeren in vastgoed terechtkunnen.

 

Sterke communicatie voor een sterk merk

Universal.be onderscheidt zich van de anderen dankzij een sterke grafische identiteit.

Om een maximum aan visibiliteit te creëren hanteert Universal.be een globaal communicatieplan waarin zowel off- als online belangrijk is. We denken hierbij aan print (gespecialiseerde pers, magazine Universal,…), web (internetsite, blog, mailing, …) en sociale netwerken (Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram, LinkedIn…).

Maar Universal.be gaat nog verder. Om haar ‘merk’ nog meer naar buiten te brengen, lanceerde Universal.be in september 2014 een eigen online TV-station. Universal TV focust voor de volle honderd procent op vastgoedonderwerpen.

In diezelfde maand opende het vastgoedbedrijf zelfs een eigen ‘immocafé’ waar (toekomstige) klanten en medewerkers van Universal.be elkaar in een ontspannen sfeer kunnen ontmoeten. Met dit unieke initiatief werkt Universal.be erg vernieuwend binnen de vastgoedsector.

 

Ambitieuze plannen voor 2015

De introductie van Universal.be op de Beurs bewijst dat het bedrijf het goed doet. De toekomst ziet er dan ook veelbelovend uit dankzij de lancering van Universal Academy met eigen vastgoedopleidingen op maat van de werknemers én de oprichting van nieuwe kantoren. Op naar 2015 !

Contacteer ons
Adeline Sicart Communicatieverantwoordelijke, Universal.be
Adeline Sicart Communicatieverantwoordelijke, Universal.be
Over FL Consult

FL Consult
Kersbeeklaan 281a
1180 Brussel