Persoonlijke uitnodiging : VIP-avond Chocoladesalon

Persoonlijke uitnodiging : VIP-avond Chocoladesalon

Maandag 26 januari 2015 — Beste journalist,

De tweede editie van het Chocoladesalon staat voor de deur en dat betekent uiteraard.... massa’s chocolade! Van 6 tot en met 8 februari staat Paleis 1 van Brussels Expo helemaal in het teken van deze smakelijke zoetigheid waar ons land zo bekend voor staat.

Om dit event in stijl en vooral met veel smaak te openen, vindt op 5 februari een VIP-avond plaats waarop ook u van harte welkom bent. U zal er in première de modeshow met exclusieve chocoladejurken kunnen bijwonen en kennis kunnen maken met de standjes van de verschillende deelnemende chocolatiers. Dat maakt van deze avond een unieke gelegenheid om het Chocoladesalon te ontdekken nog voor de stormloop van het grote publiek.

Uiteraard mogen speciale gasten niet ontbreken tijdens deze feestelijke opening. Zo zal prinses Léa van België aanwezig zijn, evenals Didier Gosuin, Brussels Minister voor Tewerkstelling, Economie, Brandbestrijding en Dringende Medische Hulp en Philippe Close, schepen van Financiën, Toerisme en Personeelszaken van de Stad Brussel.

De organisatoren van het Chocoladesalon, Sylvia Douce en François Jeantet, de exposanten en de andere deelnemers zullen om 19.30 uur voor u klaarstaan voor een gepaste verwelkoming. Om 20 uur volgt het langverwachte defilé. Hiervoor zullen de presentatrices van RTL-TVI zich met veel graagte in de smakelijke chocoladejurken hullen. Nadien krijgt u vrije toegang tot het salon waar uw smaakpapillen ongetwijfeld verwend zullen worden dankzij de vele degustatiestandjes.

OPGEPAST!

Om organisatorische redenen vragen wij u om vóór donderdag 29 januari een bevestigingsmailtje te sturen naar rsvp@salonduchocolat.fr

 

Alvast bedankt en hopelijk tot dan!

 

Het Salon in 2014
Om 20 uur volgt het langverwachte defiléDes robes en chocolat confectionnées par les plus grands créateurs.