Unieke laatste kans om aan tafel te schuiven met een BV voor het goede doel

Unieke laatste kans om aan tafel te schuiven met een BV voor het goede doel

"Dine with a star" nodigt u uit!

Dinsdag 14 april 2015 — Nog tot donderdag 7 mei 21.30 uur kan iedereen die het wenst bieden op etentjes met een vijftigtal BV’s. Onder hen onder meer Kim Clijsters, Marc Coucke, Eddy Mercxk, Arne Quinze, Steven Defour, Kirsten Flipkens, Yanina Wickmayer, Marc Wilmots…

Ook Franstalige bekendheden laten hun hart spreken. 95 Etentjes met Sterren zullen nog slechts enkele dagen geveild worden op eBay (surf naar http://www.benl.ebay.be/usr/dinewithastar2015) De hoogste bieder wint een "dinner with a star". Vanaf slechts 300 euro kan u met 4 personen aan tafel schuiven met uw favoriete ster en genieten van een driegangenmenu met aperitief en wijnen. Alles is inbegrepen. De datum zal in samenspraak met de agenda van de BV worden bepaald.

De opbrengst gaat naar ‘FACE for Children in Need’ (www.facechildren.org), een vzw die in 2003 werd opgericht voor straat- en weeskinderen uit Caïro, Egypte. Met die 300 euro kunnen de verzorgers en het medisch personeel zoveel doen om de kinderen die in erbarmelijke omstandigheden leven een betere toekomst te geven.

Voortrekker van het project is Marlène de Wouters. Ook zij besliste uiteindelijk om deel te nemen aan de etentjes. Momenteel staat de teller voor haar op 1.041 euro. Blijven bieden dus voor het goede doel!